Tant Agda önskar GOTT NYTT ÅR!!!

Jag har alltid varit mycket tröttare på vintern än på sommaren. Den bistra sanningen är att jag är en sommarmänniska. Jag behöver sol och värme för att bli pigg och alert vilket är en aning irriterande när man bor där man gör.
Den här vintern är jag dock sjukt mycket tröttare än normalt. Jag är konstant trött och somnar i soffan kl 20. Orkar inte skriva brev, handla eller vara social..det är nästan sex månader till spillo var år.

Det går ju dock åt rätt håll nu. Imorgon är solen upp sju minter längre än på julafton :)

GOTT NYTT (PIGGT) ÅR :)

Min hals

Runt den 23 november svullnade jag upp i halsen. Det gjorde inte ont men det var grymt obehagligt. Trodde det var att mandlarna var svullna pga förkylning men så var icke fallet. Den 29 gav jag upp och gick till läkare där jag fick inflammationshämmande tabletter utskrivna. De skulle jag äta i 15 dagar.

När den kuren var slut var min hals inte alls mycket bättre så det blev en ny tur till läkaren som gav nya inflammationshämmande. Hon trodde det var en stor muskelinflammation i hals och bröst--varför jag skulle fått det just nu visste hon dock inte.

Äntligen håller halsen på att bli bättre. Klumpen har minskat ordentligt. Bröstet har jag fortfarande ont i så får se vad jag gör med det. har några dagar kvar av tablettkuren. Tack och lov..den ger mig magkatarr som tusan..och det har jag redan gott om :(

Tillbaka efter julen...

.. och bloggen verkar inte gå att hitta. Mycket skumt.. Får se till att det funkar innan jag ger ut adressen för officiell beskådning.

Det är tugnt att vara tillbaka idag. Jag är SÅ trött så skulle nog behövt ha en dag till ledigt men har inga semesterdagar alls att ta ut så det får vara. Det är ju iallafall lugnt värre på jobbet.

Julen var som vanligt mys med för mycket mat och för mycket stillsittande. skönt att jag är vegetarian och inte äter kött för då blir det inte så tung mat att äta. Jag blev proppmätt ändå :) Snäll hade jag visst varit också :)

Det var sista julen i det huset plus att det var två stycken nykomlingar i år så det var lite annorlunda.

Nu ska jag försöka luska ut hur det här funkar med bloggen :)

Experiment

Eftersom min ordinarie blogg har runnit ut i sanden lite både med uppdateringar och läsare så testar jag nu bett nytt grepp. Den ordinarie bloggen gick mest ut på att dokumentera min vardag i bilder och det var ju lite svårt när jag i princip aldrig satt vid datorn hemma utan mest på jobbet så nu tänkte jag testa en anonym blogg med mer text och mer pesonlig än den förra.

VÄLKOMNA!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0