Jag vill aldrig bli lärare

Det har aldrig varit något önskemål hos mig. Först och främst för att jag inte gillar barn. Som vuxen har jag även insett att jag kan inte lära ut. Jag saknar den pedagogiska ådran fullkomligt. Jag låter mer som en arg, sträng militär som sitter och pekar. Dessutom tar mitt annars så bra tålamod slut. Helst ska de kunna allt igår och jag misstror ibland deras kunskaper och hjälper dem "ifall att". Lite curlinglärare kanske....

Back in business

Efter en vecka fick jag nog av att vara duktig och gick till jobbet i måndags. Termometern visade på 37,3 och min normala temp är väl runt 36,7 så jag var inte helt kry. Jobbigt var det. Jag var dödstrött när jag kom hem men med en alvedon och energidryck gick det skapligt. När jag kom hem hade jag 37,7 och huvudvärl...hrmmm..

Jag är idag inne på min tredje dag och trött är jag fortfarande men det går bättre....helgen blir dock vila...

Tjejen med samvete är sjuk och HEMMA

Därav min ofrivilliga bloggpaus. Jag har en envis förkylning och ännu envisare feber som vägrar ge sig. Dock hoppas jag att jag kan jobba på måndag men då ska jag nog lära upp folk så det blir nog inte så mycket bloggande då heller tyvärr..


För att återgå till rubriken. Den stämmer så bra. Jag är inte alltid en duktig tjej för jag är ganska lat. Däremot har jag på tok för mycket och alldeles för dåligt samvete. För mig själv och för alla andra. Jag har inte varit hemma från jobba på säkert sju år och det beror inte på att jag har varit kärnfrisk utan för att jag jobbat sjuk. Jag har varit superförkyld, haft migrän, haft sjuk magkramp, varit yr i huvudet etc etc och gått till jobet. Det tog emot att vara hemma nu men när jag hade migrän pga feber gav till och med jag upp. Sen har den där febern inte gett sig och för en gångs skulle har jag resonerat att det är bättre att vara hemma och bli helt frisk än att gå dit och smitta andra alternativt bli sjuk igen..dock hoppas jag verkligen att jag kan jobba på måndag för nu är jag trött på att vara hemma...


Jag borde stannat kvar i sängen

Idag har nog det mesta gått fel. Jag fick kassera paraplyet på vägen till jobbet och blev därmed sen och öppnade en minut senare.
Jag har försökt skriva in samma person två gånger på två olika papper för att jag är förvirrad.
Det har inte gått att få tag på folk.
På lunchen tog jag fram en mugg, lade i en tepåse och satte fram på min plats..utan vatten i....kan ju vara bra om man vill ha te..
Bananerna ligger bra hemma på mitt köksbord så fick köpa ett rött halvskruttigt äpple till fika.
Sedelväxlaren fungerade inte.
Jag gick fel upp till fikamaskinen och fick fråga mig fram (huset är som en labyrint)
Dessutom har jag svarat fel, kopplat fel och varit allmänt vimsig så nu sitter jag här och fryser, har ont i huvudet och har hamnat i matkoma de luxe samtidigt som det ösregnar ute.
När jag slutar är jag den första att åka hem omedelbums, ta en lång varm dusch och lägga mig under duntäcket i soffan.

TISDAG

Ja gårdagen gick snabbt bara för att det var så mycket att göra. Imorse var det lugnare sen brakade det igång. Lite frustrerande att ibland skriva ett ord, svara , skriva ett ord, svara även om man kanske inte får tänka så på ett jobb.
Dessutom är jag så TRÖTT.....jag sov gott och länge i natt så jag borde vara pigg men det ärju TISDAG!!!. Det är min hatdag. Eller hat är att ta i min jag har alltid ogillat tisdagen av någon anledning. Det finns dock fler som ogillar tisdagar och det är ju skönt att höra..men SNART är det onsdag :)

Fullt upp

Igår önskade jag mig att det skulle vara lite mer att göra idag. Hittills har jag fått äta upp det....

Helg

Fördelen med att jobba på en myndighet. Det är halvdagar lite då och då:) Eftersom jag har timlön är det ju dock dumt ekonomiskt men men.
Den här helgen blir alltså 3.5 dagar lång och det behövs. Jag ska vila även om jag har en del kompisdejter inbokade.

Idag blir det lunch med I på bästa "Johans". I natt klockan 02 blir det sen final i juniohockeyVM. HEJA SVERIGE!!! :)

Imorgon kommer bästa S och på lördag blir det fika med H. Är vädret ok ska jag försöka ta mig ner till loppisen och torgmarken också. Det var evigheter jag var där.

På söndag är det som alltid matlådelagning så jag klarar mig ett tag :)

TREVLIG HELG!

Förvirrad värre :P

Det är ju fantastiskt bra när man byter blogg om man kan skriva på RÄTT blogg.....jag borde gjort denna på en annan portal än min gamla inser jag nu

nyår

mitt nyår var lugnt. Jag var mest så strött så jag gick runt i en bubbla och bara hängde med.
På kvällen åkte jag upp till ett par vänner och åt middag.
Till förrätt fick vi en variant på toast skagen med kräftstjärtar, mango och lök. Mycket gott:)
Till middag var det potatisgratäng. Jag hade tagit med mig lax som jag marianerat i vitlöksmarinad och balsamvinäger.
Till efterätt vaniljpannacotta på äkta vaniljstång och hallonsås. MUMS  verkligen!

Av olika anledningar sov jag inte över utan åkte hem vid 23,15. Skulle hunnit ända hem lagom till tolvsslagte men sista bussen var försenad så jag var ute och gick vid tolv. Det var för övrigt väldigt mycket folk som åkte buss vid tolv.

Gårdagen spenderade i soffan framför tvn. Tour de ski och årliga Ivanhoe :)

RSS 2.0