Läkarbesök

Igår var jag på sjukhuset för att kolla upp min hals. Han kollade klämde och ställde massa frågor. Sen fick jag en kamera genom näsan ner till halsen. Det har jag gjort förr och det är ingen fara. Kittlar bara lite men igår fick jag även bedövning i näsan. De sprutade in spray som frätte och gjorde ont. Efteråt kände jag mig döförkyld och när det släppte rann näsan hela kvällen..den känns ännu lite skum så den bedövningen hade jag gott kunnat vara utan.

Helgen

Som sagt här är det fullt upp. Denna veckan är det sportlov och det märks lite. Jag fick tom sittplats på bussen utan att knö mig fram. Skönt:)

I lördags var jag och två vänner i Eksjö av alla städer. Dollarstore har öppnat där och vi blev nyfikna. Det blev en del köpt både där och inne i Eksjö. Sen middag på pizzeria. Har inte ätit pizza på två år så det var helt ok. Det var mycket fniss och fumligheter under dagen så vi skrattade gott.
På kvällen såg jag melodifestivalen. Den var väl ingen höjdare.

Igår hade jag som vanligt hushållsdag. Tvättade och lagade matlådor. Sen var jag på lägenhetsvisning åt mina föräldrar. De ska flytta upp hit så jag får titta på lägenheter och det är kul. Får sådan lust att flytta själv:) Den här lägenheten låg på sjunde våningen och hde utsikt åt tre håll och den var magnifik....)

Fullt upp

Det blev inget bloggande här inte. Dels har jag haft upplärning på jobbet (så nej Heidi jag jobbar inte som lärare  :) ) och dels har det blivit förändringar som gör att vi har fullt upp numera. Det positiva me det är ju att dagarna går otroligt snabbt. Helt plötsligt ska man gå hem.
Ikväll är det after work med min namne på "tusen och en natt".

RSS 2.0